Ota yhteyttä

Tuuloksen Kauppahuone Oy

Suolijärventie 1
14820 Tuulos

 

Vesa Kaloinen, Toimitusjohtaja

 

0400 499 811
vesakaloinen@luukku.com

Mahdollisuuksien Tuuloksen Kauppahuone Oy

Tuuloksen Kauppahuone Oy on vuodesta 1993 vastannut Kanta-Hämeen isojen ja pienten tapahtumien ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Elomessujen kehittäminen talousalueen merkittävimmäksi messutapahtumaksi on vain yksi menestystarina - Kauppakeskus Tuulonen, Rakennuttajamessut, Kaupunkijuhannus, Hyvä Joulu Hämeenlinnassa ja vaikkapa lukuisat Toritapahtumat. Lisäksi yksityisten ja yritysten omat tapahtumat ja juhlat on luotsattu onnistuneesti tavoitteeseen vain odottamaan seuraavaa.

Yrityksen palvelu kattaa likipitäen kaiken messu- ja juhlatilaisuuksien järjestelyjen osalta. Juhlateltat ja varusteet, avaimet käteen -tapahtumat tarvittaessa aina tilaisuuksien isännöintiin ja spekkaukseen saakka. Erinomainen paikallistuntemus ja hyvät sidosryhmäsuhteet mahdollistavat sujuvan järjestelyn ja helpomman tavan tuottaa onnistunut tapahtuma ja myös siten, että turhilta ongelmilta ja kustannuksilta vältytään.

Tuuloksen Kauppahuone Oy on joustava yhteistyökumppani, jolle asiakkaan tilaisuuden onnistuminen on pääasia. Sen eteen panostetaan työtä säästämättä resursseja tilaisuuden vaatimalla tasolla. Ylpeänä voimme todeta, että vielä yksikään tilaisuus ei ole ollut meille mahdoton!

 

Ollaan yhteydessä, Vesa Kaloinen, Toimitusjohtaja

Tuuloksen Kauppahuone Oy

Suolijärventie 1, 14820 Tuulos
0400 499 811
vesakaloinen@luukku.com